info@ronalex.nl | 015-3699620 | 084-7284573 |  Nieuwsbrief |
 

 
 

Contact     Over ons     Schade Melden     Hypotheken     Verzekeringen     Inloggen Polismap

 
 
  .
 De Verhuurd Onroerend Goed Hypotheek
.
 
 
     
 

Algemeen

De markt voor commercieel vastgoed heeft jarenlang op slot gezeten. De gemiddelde prijzen zijn in deze jaren sterk gezakt. De weg omhoog is inmiddels weer gevonden. Een goed moment om in te stappen! Zeker als wij hierbij ook de zeer lage hypotheekrente in ogenschouw nemen. Vastgoed kan niet ontbreken in een goed gespreide beleggingsportefeuille. Ronalex is dť expert op het gebied van vastgoed financieren en het beheren ervan.

Door een optimale mix van kennis van zaken over makelaardij, financieringen en fiscale en juridische aspecten doen wij meer dan alleen uw vastgoed financieren. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook assisteren in het aankoop-, renovatie- en beheertraject. Uw aankoop moet immers zo goed mogelijk renderen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Het vastgoed is tegenwoordig weer een goede investering, want er is nog steeds een groeiende vraag naar huisvesting en een dalende goodwill van banken om woninghypotheken te verstrekken. De huursector is ook sterk aan het groeien. Dat biedt kansen voor commercieel vastgoed. Met onze goede bancaire contacten en netwerken kunnen wij vakwerk leveren op het gebied van vastgoed. Wij zijn werkzaam in voor de vastgoed interessante steden zoals Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Enschede en Eindhoven.

Waar ligt onze kracht?

Wij beperken ons tot het financieel begeleiden van een select aantal professionals en tot investeerders in commercieel vastgoed. Hiervoor zijn wij een aantal zeer betrouwbare samenwerkingen aangegaan met binnen- en buitenlandse banken voor onroerend goed financieringen. Ronalex werkt hierbij volgens het "blokkendoos principe". U bepaalt welke dienst wij voor u mogen verzorgen en hoever wij gaan met onze dienstverlening. Ontzorgen kunnen wij van A tot Z. Wij kunnen u mee laten profiteren van ons netwerk van juristen, accountants, investeerders en makelaars. Volledige renovaties voor u begeleiden ligt ook binnen de mogelijkheden.

Een interessant netwerk

Via ons netwerk worden wij vaak getipt over interessante beleggingspanden. Nog voor de panden in de markt gezet worden, kunnen wij voor u de krenten uit de pap halen. Dit komt niet alleen de snelheid, maar ook de koopprijs ten goede.


 

 
 
 

.

 
DIENSTEN
.
.
Aankoop
.
Hypotheken
.
Verzekeringen
.
Financieringen
.
 
KLANTENSERVICE
.
.
Terugbelservice
.
Afspraak maken met ons
.
Schade melden
.
Klacht melden
.
 
CONTACT
.
.
Einsteinlaan 8
.
2641 ZM  PIJNACKER
.
015-3699620
.
info@ronalex.nl
.
 
ROUTE
.
.

 

.