info@ronalex.nl | 015-3699620 | 084-7284573 |  Nieuwsbrief |
 

 
 

Contact     Over ons     Schade Melden     Hypotheken     Verzekeringen     Inloggen Polismap

 
 
  .
 De hypotheek voor de ondernemer, ZZP-er en DGA
.
 
 
     
 

Wat doen wij voor u?

Wij hebben een jarenlange ervaring met het begeleiden van expats die naar Nederland komen. Als geen ander weten wij wat er geregeld moet worden en welke valkuilen u moet ontlopen. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt settelen in Nederland, waarbij wij ook letten op juridische en fiscale aspecten. Wij hebben rechtstreekse contacten bij diverse internationale bedrijven en organisaties (zoals de VN, ICC, Europol, Eurojust, Wintershall, CB&I, OPCW, Brunel, ICTY, EPO, Shell etc.) voor wie wij ook speciale arrangementen kunnen aanbieden.

Ook bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen en het verzorgen van de noodzakelijke inschrijvingen en aanmeldingen bij instanties kunnen wij u ondersteunen. Zie ons daarom als uw persoonlijke financiŽle expert rondom uw woonwensen in combinatie met de financiŽle en fiscale mogelijkheden die zijn vastgelegd in de diverse nationale en internationale verdragen (denk hierbij aan buitenlands inkomen, 30% regelingen, netto inkomen etc.)

Woonruimte zoeken en financieren

Ook bij het zoeken van geschikte woonruimte kunt u samenwerken met professionals. Wij kennen de regionale en landelijke huizenmarkt goed. Door een optimale mix van kennis van zaken over makelaardij, financieringen en fiscale en juridische aspecten doen wij meer dan alleen uw vastgoed financieren. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook assisteren in het aankoop-, renovatie- en beheertraject. Uw aankoop moet immers zo goed mogelijk renderen. Wij kunnen u mee laten profiteren van ons netwerk van juristen, accountants, fiscalisten, investeerders en makelaars. Het begeleiden van een volledige renovatie behoort tot de mogelijkheden.

FinanciŽle rust

Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op waar u voor naar Nederland gekomen bent. De randzaken kunnen wij dan voor u regelen. Onze taak is het om financiŽle rust te brengen. In alle grote steden in Nederland zijn wij ter plaatse vertegenwoordigd om de mogelijkheden voor huur/ verhuur, koop/ verkoop voor u in kaart te brengen.


.

 
 
 

.

 
DIENSTEN
.
.
Aankoop
.
Hypotheken
.
Verzekeringen
.
Financieringen
.
 
KLANTENSERVICE
.
.
Terugbelservice
.
Afspraak maken met ons
.
Schade melden
.
Klacht melden
.
 
CONTACT
.
.
Einsteinlaan 8
.
2641 ZM  PIJNACKER
.
015-3699620
.
info@ronalex.nl
.
 
ROUTE
.
.

 

.