info@ronalex.nl | 015-3699620 | 084-7284573 |  Nieuwsbrief |
 

 
 

Contact     Over ons     Schade Melden     Hypotheken     Verzekeringen     Inloggen Polismap

 
 
  .
 Hypotheken voor woningen, verhuurd onroerend goed, ondernemers, ZZP-ers en DGA's, Scheepshypotheken en meer
.
 
 
     
 

Professionals inschakelen voor het beste resultaat

U weet als geen ander dat maatwerk en vakmanschap het verschil kunnen maken. Wij kunnen u helpen met het financieren van onroerend goed, maar wij gaan in serviceverlening nog een stapje verder. Binnen ons netwerk maken wij gebruik van onze specialisten in hun vakgebied. Als er behoefte bestaat aan fiscaal en juridische bijstand, gaan wij het vinden binnen ons (interne) netwerk. Dit heeft als voordeel dat wij snel en effectief kunnen werken. Door bij onze vakspecialisten aan te haken kunnen wij uw financiŽle belangen zo goed mogelijk waarborgen. U heeft hierbij steeds ťťn aanspreekpunt.

Wat doen wij naast het financieren van woningen en ander onroerend goed?

Onze naam doet vermoeden dat wij ons richten op hypotheken, maar onze focus is breder. Ons doel is om u financiŽle rust en stabiliteit te bezorgen. Naast de hypotheek beslaat dit onder andere ook het beheersen van risicoís, het veiligstellen van een goed pensioen en het behalen van een hoog rendement op uw vermogen. Ook uw plannen buiten de Nederlandse grenzen kunnen wij stroomlijnen. Ook (internationale) makelaars, vermogensbeheerders, fiscalisten en investeerders hebben wij binnen ons netwerk.

Het beheren van risicoís:

Gevaren die financieel niet te ondervangen zijn, moeten verzekerd worden, maar de oplossing moet niet altijd gezocht worden in het verzekeren. Risicoís kunnen ook ingedekt worden met vermogen en gespreid beleggen. Andere risicoís moeten juist weer afgedicht worden met een passende verzekering. Bij arbeidsongeschiktheid moet u goed verzekerd zijn. Ook moet er goed gekeken worden naar het aansprakelijkheidsrisico. Een goed afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekering is essentieel.

De mogelijke hypotheken waarvoor u bij ons terecht kunt:

Wij hebben aanstellingen bij (bijna) alle banken en verzekeraars in Nederland zodat wij de scherpste hypotheek met het beste bijpassende product uit de markt voor u kunnen halen. Wij kunnen u van dienst zijn met een reguliere woninghypotheek, het oversluiten van uw bestaande hypotheek, rentemiddeling, ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid bij scheiding, hypotheken voor ondernemers, ZZP-ers en DGA's. We hebben daarnaast uitstekende mogelijkheden voor hypotheken bestemd voor verhuurde woningen, een scheepshypotheek en hypotheken voor woonboten of woonarken. Tot slot hebben we beperkt mogelijkheden voor hypotheken voor luchtvaartuigen zoals een vliegtuig of helikopter.

Meer informatie over het oversluiten van een hypotheek

Meer informatie over de hypotheek voor de ondernemer, ZZP-er en DGA

Meer informatie over de hypotheek voor verhuurd onroerend goed

Meer informatie over een hypotheek voor een schip, woonboot of woonark

Meer informatie over een hypotheek voor een vliegtuig


 
 
 

.

 
DIENSTEN
.
.
Aankoop
.
Hypotheken
.
Verzekeringen
.
Financieringen
.
 
KLANTENSERVICE
.
.
Terugbelservice
.
Afspraak maken met ons
.
Schade melden
.
Klacht melden
.
 
CONTACT
.
.
Einsteinlaan 8
.
2641 ZM  PIJNACKER
.
015-3699620
.
info@ronalex.nl
.
 
ROUTE
.
.

 

.