info@ronalex.nl | 015-3699620 | 084-7284573 |  Nieuwsbrief |
 

 
 

Contact     Over ons     Schade Melden     Hypotheken     Verzekeringen     Inloggen Polismap

 
 
  .
 De Aansprakelijkheidsverzekering en de Rechtsbijstandverzekering
.
 
 
     
  Aansprakelijkheidsverzekering en Rechtsbijstand:

Een ongeluk is zo gebeurd !

Uw zoon gooit bij oma per ongeluk een dure vaas kapot. Zonder op te letten steek je de weg over, een auto moet uitwijken en botst tegen een boom. Het is allemaal geen moedwil, maar jij of jouw gezin is aansprakelijk voor de schade.

In de meeste gevallen blijft de schade beperkt tot enkele honderden euroís. Maar bij het laatste voorbeeld kan de schade onbetaalbaar zijn, doordat de bestuurder als gevolg van het ongeval blijvend gehandicapt raakt.

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheden als gevolg van onbedoeld veroorzaakte schades kun je als particulier afdekken met een aansprakelijkheidsverzekering. Voor slechts enkele euroís per maand ben je volledig verzekerd.

Sta sterk met een eigen juridisch team

Wist u dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen, of uw baas beŽindigt van de ene op de andere dag uw arbeidscontract.

Als u met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op u af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur.

Een goede rechtsbijstandverzekering dekt alle kosten. Voor slechts enkele euroís per maand bent u verzekerd van professionele juridische hulp wanneer u die nodig heeft.

Verschillende dekkingen

Er zijn verschillende vormen van rechtsbijstandverzekeringen. De twee belangrijkste zijn de gezinsrechtsbijstand en motorrijtuigen rechtsbijstand. De gezinsrechtsbijstand helpt u en uw familieleden bij geschillen met bijvoorbeeld leveranciers die hun beloften niet nakomen, werkgevers die dreigen met ontslag en schadezaken waarbij de schuldigen niet willen betalen.

Met de motorrijtuigen rechtsbijstand bent u verzekerd van hulp bij conflicten die op uw auto of motor betrekking hebben.

Ben je op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstandsverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.


 

 
 
 

.

 
DIENSTEN
.
.
Aankoop
.
Hypotheken
.
Verzekeringen
.
Financieringen
.
 
KLANTENSERVICE
.
.
Terugbelservice
.
Afspraak maken met ons
.
Schade melden
.
Klacht melden
.
 
CONTACT
.
.
Einsteinlaan 8
.
2641 ZM  PIJNACKER
.
015-3699620
.
info@ronalex.nl
.
 
ROUTE
.
.

 

.